Informatiepunten locatie Katerdonk.
Informatiepunten locatie Katerdonk. Foto: Bert van Gerven

Informatiepunten Haagse Beemden houden open dag

BREDA - Sinds begin juli zijn er drie informatiepunten in de wijk. De informatie die gegeven wordt is, onder andere,  op het gebied van sport, cultuur, ontspanning en maatschappelijke organisaties. Het streven van de informatiepunten is om op een zo breed mogelijk gebied informatie te geven over alles wat met de Haagse Beemden te maken heeft. Op 25 september houden de informatiepunten een open dag.


Om u kennis te laten maken met de informatiepunten en hun vrijwilligers wordt de open dag georganiseerd. Ook als u denkt de wijk al te kennen, nodigen we u uit om op een bijzondere manier kennis op te doen over de wijk. Hoe dat gaat gebeuren blijft nog even geheim maar dat het spannend en hilarisch wordt dat is zeker. Op de drie locaties zijn vrijwilligers aanwezig die u verder kunnen helpen met uw vragen. Als zij u niet direct kunnen helpen kunnen zij u wel doorverwijzen naar de plaats waar u de gewenste informatie kunt halen. Er zijn folders aanwezig van verschillende organisaties, die u gratis kan meenemen. De ‘Informatiepunten Haagse Beemden’ is een stichting die één van de vier pijlers is van Netwerk Haagse Beemden Verbindt. Deze organisatie is sinds oktober vorig jaar bezig om samen met bewoners en de gemeente Breda de wijk mooier en beter te maken.

Op de open dag zijn de informatie punten open van 10.00-14.00 uur. 

Locaties en reguliere openingstijden: Katerdonk 38 (Pand van Alwel wonen), woensdag 10.00-12.00 uur; Alexberg 2a (pand van Inloop Verbinding), donderdag 10.00-12.00 uur; Tweeschaar 125 (Lucaskerk), vrijdag 10.00-12.00 uur
Informatiepunten Haagse Beemden:
infopunthb.com
Haagse Beemden Verbindt:
netwerkhaagsebeemden.nl[n]