Afbeelding
Foto: Bonny Hubers van Assenraad

Bij waardevol Breda staat duurzaamheid centraal

BREDA - Vanaf 29 september t/m 3 oktober is een meerdaags festijn op Stek, aan de veilingkade 9a in Breda. Namelijk Waardevol Breda, een evenement dat geheel in het teken zal staan van circulair ondernemen en alles op het gebied van duurzaamheid. Waardevol Breda brengt lokale ondernemers, initiatieven, inspirators, bewuste en onbewuste goeddoeners bij elkaar, die een passie hebben om duurzaam te leven en circulair te (gaan) ondernemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan alle leuke en inspirerende activiteiten die plaats zullen vinden tijdens dit festijn.

Op woensdag 29 september is er een netwerkochtend met de Circulaire roundtable, de uitreiking van de circulaire doorgeef trofee en Elisah pals van Zerowaste.nl komt spreken over zero waste en circulair ondernemen. Woensdagmiddag is er de Waardevol Breda kids experience met diverse leuke en leerzame activiteiten voor de kids

Donderdag en vrijdag zijn er diverse workshops en activiteiten op het terrein.


Kunstzinnig duurzaamheid doolhof

Vanaf vrijdag 1 oktober is er het hele weekend een kunstzinnig duurzaamheid doolhof van caravans waar je doorheen kan lopen.Om 4 uur start de Farm to table avond: met een meet & greet markt waar je lokale telers en restaurants ontmoet. Er vindt een paneldiscussie plaats over 'ons voedselsysteem' en je kan 's avonds op culinaire smaaktocht gaan met de "Proeverij der lokale helden" waar lokale smaakmakers en koks diverse bites & hapjes voor je klaar maken met verse, gezonde en lokale ingrediënten. reserveren via info@stekbreda.nl VOL=VOL dus reserveer tijdig! Zie facebook voor meer info: https://fb.me/e/6DJFfNLRf


Stekmarkt

Zaterdag 2 oktober: is er weer een duurzame en gezellige stekmarkt en als feestelijke afsluiter is er op zaterdag en zondag ‘HET WEEKEND’ een dansfeest met diverse DJ’s, powered by Local Motion en AirQon.

Daarnaast werkt Waardevol Breda ook samen met Parels Breda in de binnenstad waar diverse producten gepresenteerd worden van diverse circulaire ondernemers van Stek. genaamd: 'Circulaire ondernemers in de etalage'.

Hopelijk tot dan op Waardevol Breda op Stek![n]