Vrouwen van Nu Bavel in Floralia Park
Vrouwen van Nu Bavel in Floralia Park Foto: Els Tiggelman

Fietstocht Vrouwen van Nu Bavel naar Floralia Park

BAVEL - Maandag 27 september was het zover, we konden weer samen gaan fietsen. Er was een mooie fietstocht uitgezet naar het prachtige Floralia Park in Oosterhout, waar we met 24 dames graag aan mee deden.


We vertrokken vol goede zin, in twee groepen. Enkele dames op een fiets zonder ondersteuning, het merendeel met! We arriveerden er na circa 1 uur lekker doorfietsen. Onderweg hadden we alle tijd om bij te praten over de afgelopen 1,5 jaar, waarin we elkaar vanwege de pandemie zeer beperkt hadden gezien. Aangekomen bij het Park hebben we er eerst een wandeling gemaakt. De medewerkers hebben samen zo veel moois gemaakt, teveel om in de korte tijd die wij hadden uitgebreid te bezichtigen. Een aanrader om later ook zelf nog eens heen te gaan. Een enkeling kon de verleiding niet weerstaan ook een of meer planten te kopen om mee naar huis te nemen.

Vervolgens konden wij, gelukkig onder de overkapping van het Tuincafé de Kaaipolder, onze meegebrachte lunch gebruiken. We konden gelukkig ook gebruik maken van de toilet. Hiervoor gold de vereiste QR-corona check, wat weer een nieuwe ervaring was. Voldaan fietsten we weer huiswaarts, met helaas op de terugweg enkele regenbuien. Op weg naar de Huif (ons vaste vertrekpunt in Bavel) haakten de fietsers langzaamaan af, met een voldaan gevoel over deze sportieve en informatieve activiteit. Website Floralia Park: www.floraliapark.nl[n]