Lichtjesavond met live-muziek in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Dinsdag 2 november a.s. wordt er een Lichtjesavond georganiseerd op de begraafplaats aan de Markt te Prinsenbeek. Deze avond wordt muzikaal opgeluisterd door de koorleden van “What’s in a Note". 


Voorafgaande aan deze Lichtjesavond zal er in de R.K. parochiekerk OLV ten Hemelopneming een gebedsviering voor Allerzielen plaatsvinden die rond 20.00 zal zijn beëindigd. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om vanuit de kerk via het rouw en trouwpaadje naar de begraafplaats te komen. De bezoekers die de kerkdienst niet wensen bij te wonen, zijn welkom vanaf ‘s avonds 19.30 uur om hen te gedenken die overleden zijn. Heeft u een dierbare begraven of bijgezet in de urnenmuur of urnengraf op deze begraafplaats, dan bent u hartelijk welkom om een lichtje in ontvangst te nemen en dit te plaatsen op of nabij het graf of de gedenkplaats van uw dierbare. 


Deze avond zal de begraafplaats sfeervol verlicht zijn en wordt u verwelkomt door iemand namens de organisatie. Daarbij wordt door een van onze vrijwilligers een graflichtje aan u aangereikt dat u bij een dierbare op een graf of bij de urnenmuur kunt plaatsen. Uw bezoek aan deze begraafplaats is kosteloos, evenals het graflichtje dat u bij aankomst ontvangt. Echter, bij de uitgang treft u een collectebus voor een vrijwillige bijdrage om de kosten enigszins te dekken en om ook in 2022 een Lichtjesavond te organiseren. 


Deze Lichtjesavond is voor iedereen toegankelijk, Heeft u geen dierbare op de begraafplaats, ook dan kunt u een lichtje afhalen bij de ingang en indien gewenst, meenemen naar uw huis om daar het lichtje bij een eventuele foto te ontsteken. Deze avond wordt muzikaal opgeluisterd door enthousiaste koorleden van "What's in a Note” uit Prinsenbeek met live gezongen muziek. Tuincentrum Groenrijk/Schalk zal aanwezig zijn met een stand waarbij u tegen inkoopsprijs een stukje kunt kopen voor bij het graf. De lichtjesavond is een initiatief van Jan Reedijk Uitvaartverzorging, Beeksestraat 5 te Prinsenbeek. Voor meer informatie kunt u terecht bij Femke Machielsen van Afscheidshuys d' Beek, Beeksestraat 5, of bel: 076 - 50 22 887. Aanmelden is niet nodig.[n]