Repiniques en Tambourim Sambaband Percussão
Repiniques en Tambourim Sambaband Percussão Foto: Tieneke Graumans-Bogers

Sambaband Percussão zoekt nieuwe leden

BREDA - Percussão is een gezellige Bredase Sambaband met Braziliaanse invloeden. Wij maken van ieder optreden een bruisend Zomerfestival! In wisselende formaties kiezen we voor deze zonnige muziek. We hebben ongeveer 15 optredens per jaar.


Tijdens Corona is een aantal leden vertrokken. Onze band bestaat nu uit 15 enthousiaste leden en dat willen we graag uitbreiden naar minstens 20. We willen mensen uitnodigen die hun enthousiasme voor ritmes met ons willen delen; een ideale manier om kennis te maken met verschillende soorten slagwerkinstrumenten. Je hoeft geen drum-ervaring te hebben; een ritme meespelen en vasthouden is al een goede basis. Percussão repeteert in "De Drie Linden” in Prinsenbeek; elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Sinds kort hebben we een nieuwe Spaanse leraar die het beste in ons naar boven haalt.

Wil je een keertje komen kijken? Meld je dan aan via info@percussao.nl. Tijdens de repetitie mag je zelf ook meedoen op een van onze instrumenten. Meer informatie: www.percussao.nl.[n]