Baronie ontvangt zondag Silvolde

BREDA - Baronie nam zondag drie punten mee uit Meerssen naar Breda.

Baronie moest in het begin weer even wennen om op gras te spelen en niet op kunstgras. De eerste helft was dan ook een aantrekkelijke pot voetbal met kansen voor beide teams. Baronie trof de lat en Bram Umar moest een bal van de doellijn afhalen. Met 0-0 ging men aan de thee. De tweede helft greep Baronie de tegenstander bij de strot en gaf Meerssen geen enkele kans meer. Mousstaffa kopte een prachtige voorzet van Mijnhijmer snoeihard in de kruising. Jens Wirix maakte knap af na voorbereidend werk van Mijnhijmer. Een knappe 0-2 overwinning bij een tegenstander waar Baronie het altijd moeilijk heeft. De Baronnen hebben na tien wedstrijden maar liefst 28 punten. Zondag ontvangt Baronie op de blauwe Kei Silvolde uit de Achterhoek. Aanvang 14.00 uur. Donderdagavond 11 november speelt Baronie voor de beker thuis tegen vv.Bavel. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis.[n]