Welkom voor de nieuwe activiteit
Welkom voor de nieuwe activiteit Foto: De Lichtboei

‘De Lichtboei’ start een nieuwe activiteit

BREDA - Door verschillende activiteiten die gehouden worden in het inloopcentrum ‘De Lichtboei' in de Bredase wijk Boeimeer proberen we in contact te komen. Het gaat om ontmoetingen van o.a. wijkbewoners, die op een leerzame en ontspannende manier samenbindend zijn. Iedereen is tijdens de openstelling altijd van harte welkom. 


Vanaf 15 november zal er een nieuwe activiteit gaan starten, namelijk het ‘Bijbeluurtje' op de zondag. Op de tweede (2e) en vierde (4e) zondag van de maand zal er van 10.30 uur tot 11.30 uur samen een Bijbelgedeelte worden gelezen en besproken. Er is dan gelegenheid om in alle rust, vragen te stellen of aanvullende uitleg te ontvangen. Ter afsluiting zal er koffie/thee met een broodje worden geserveerd. De andere zondagen (1e, 3e en evt. de 5e) van de maand zullen de samenkomsten, een invulling hebben zoals voorheen. Het betreft een korte overdenking n.a.v. een Bijbelgedeelte, die ook om 10.30 uur zal beginnen. Na afloop is er gelegenheid om koffie/thee te drinken en over het Bijbelgedeelte na te praten en vragen te stellen. Binnen deze zondagse activiteiten, zal het samen zingen en bidden ook een vaste onderdeel zijn. De collecten/vrije bijdragen zullen worden besteed aan goede doelen in de gemeente Breda zoals b.v. de voedselbank, dak en thuislozen. 

Wilt u meer weten over de Bijbel of over al onze activiteiten? Daarvoor is er volop gelegenheid in ‘De Lichtboei' Kom dan langs aan de Vriesdongen 1 of kijk op onze website: www.inloopdelichtboei.nl , waar ook de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen of ideeën door te geven.[n]