Afbeelding
Foto: Suykerbuyk

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk nu in Sint Willebrord

Goed slapen is van levensbelang, de nacht bepaalt uw dag!


U slaapt ongeveer 1/3 van uw leven, maak dus een weloverwogen keuze. Wij gingen in gesprek bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk welke vanaf 1 december 2020 vanuit Etten-Leur met hun bedden verhuisd zijn naar een groot eigen pand van 2400 m2 in Sint Willebrord. Hier bieden ze alle grote merken onder 1 dak, u vindt hier o.a. de complete collectie van Auping, Pullman, Tempur, Mline, Caresse en Ergosleep. Er is nu meer dan voldoende ruimte voor alle bedden. Samen met een ruim assortiment aan bedbodems, hoofdkussens, dekbedden, ledikanten, boxsprings en kasten de ingrediënten voor een totaal slaapsysteem!

"In ons familiebedrijf wordt gewerkt met hart voor de zaak. Een bed verkopen is niet moeilijk, kwaliteit bieden met 30 jaar ervaring wel. We hebben het allerbeste met onze klanten voor”. Dit vertaalt zich in een duidelijk advies voorzien van een goede en gedegen uitleg, ook bij lichamelijke klachten. En daarvoor nemen ze de tijd, voelt u zichzelf vooral niet bezwaard wanneer dit een aantal uur de tijd vraagt. Het juiste advies kent geen tijd.

"We beginnen altijd met een digitaal aangestuurde slaapmeting in onze slaaptest cabine. Gratis en vrijblijvend, dit duurt ongeveer acht minuten. Met deze meting brengen we uw gewicht, uw gewichtsverdeling over het matras en uw lichaamsprofiel in beeld. Dat is naast uw verhaal, budget en wensen de basis waarmee we ons advies opbouwen in de zoektocht naar uw perfecte bed”.

Proefliggen in de showroom hoort er natuurlijk ook bij, om zo te ontdekken welk slaapsysteem het beste past. Ook kan men gebruik maken van een testkussen programma, het hoofdkussen mag u dan mee naar huis nemen zodat u op uw eigen bed het juiste kussen kunt bepalen. Zo wordt het zeker altijd lekker slapen!