Het Ruilboek op de Pekhoeve in Ulvenhout.
Het Ruilboek op de Pekhoeve in Ulvenhout. Foto: M.Timmermans

ULVENHOUT - Lekker bakje koffie, een krantje en kleurrijke boekenkasten in de gerestaureerde Karkooi van het Pekhoeve complex in Ulvenhout.

Een ontmoetingspunt ‘Het Ruilboek’ door vrijwilligers! Sfeervolle ruimte, die echt uitnodigt om binnen te komen, te snuffelen en te keuvelen.

Een lange tafel waar je interessante mensen kunt tegen komen, of inspirerende praatjes kan hebben, of een antwoord op je vraag of gewoon effe buurten.


Kernpunt

De Karkooi, met Het Ruilboek en de BSO Boeffies en Bengeltjes als buren, een kernpunt van de Ulvenhoutse gemeenschap. Maandag t/m vrijdag dagelijks van 10.00-16.00 uur open.


Kerststal

De Kerststal met levensgrote aangeklede beelden staat nu tegenover Het Ruilboek. Een reden te meer om je om te draaien en bij het Ruilboek een 'kopje' te doen, of met je kleinkinderen in de kinderboeken te snuffelen (behalve de vrijdagen voor Kerst en Nieuwjaar, 23 en 31 december).


Goed begin voor 2022

Een goed begin voor het nieuwe jaar 2022 met nieuwe ontmoetingen en vooral veel leesplezier. Boeken, die afgestaan zijn door lezers vind je er, ook recente boeken mogen we benadrukken. Halen en brengen van boeken op basis van vertrouwen, zonder registratie, bij deze boekenverzameling, draaiende gehouden door vrijwilligers, vind je in Het Ruilboek.


Kom effe buurten, je wordt er blijer en vrijer van in deze spannende en vaak stressvolle wereld.[n]