Grote Carnavalskwis: Online en gratis voor iedereen

TETERINGEN - Ook weer zo’n zin in carnaval? Vanwege corona lijkt er dit jaar weer maar weinig te kunnen. Maar net als vorig jaar blijven ze in 'Totdenringen' positief en organiseert AKV De Sikken zaterdag 29 januari weer de online pubquiz die helemaal gaat over, u raadt het vast al, carnaval.

Net als vorig jaar worden de ervaringsdeskundigen Otto van de Sanden en Roy Hoogmoet ingevlogen. Samen bedenken, organiseren en presenteren zij onder hun alter ego’s Ad Krat en DJ Kennie Draaien al jaren pubquizen rondom carnaval.


Iedereen kan meedoen

Roy Hoogmoet: “Carnaval is: vrienden en bekenden, bier en muziek. Dat zijn de basisingrediënten van onze quiz. Verder is het een mix van kennisvragen, gekke weetjes en veel leuke filmpjes. En je hoeft niet per sé uit Teteringen te komen om mee te kunnen doen.”


Gigantisch succes

“Echt carnaval vieren wil natuurlijk iedereen. Dat zagen we vorig jaar al: toen logden er bij de online pubquiz in Totdenringen meer dan 600 devices in. Dat is gigantisch voor zo’n dorp. 

Als het op 29 januari weer zo’n succes wordt, dan doen we wat mij betreft tijdens carnaval weer een quiz. Wij hebben er weer veel zin in!” vertelt Van de Sanden.


Inschrijven

Meedoen is gratis. Vorm een team van maximaal vijf personen en mail je inschrijving naar communicatie@akvdeskikken.nl. 

Om extra in de sfeer te komen ga je in je carnavalsoutfit achter je scherm zitten en zoek je elkaar veilig online op.[n]