Donderdag 3 februari

14+ inloop jongerencentrum Galaxy

15:30 | Jongerencentrum Galaxy

Ben jij 14+ en opzoek naar een locatie om met je vrienden te chillen in de omgeving Haagse Beemden? Kom een keer langs om te tafelvoetballen, pingpongen, playstationen, film te kijken, of de studio in te duiken. Voel je thuis in de Galaxy! De inloop is ook geopend op vrijdag 4 februari, maar dan van 17.00 uur tot 22.00 uur. 



Zaterdag 5 februari

Kennismaken met jeu de boules bij Va-Tout

13:30 | Nieuwe Inslag 89

Ontvangst met een kopje koffie en informatie over de vereniging Va-Tout. Aansluitend spelen we een partijtje. Speelmateriaal aanwezig. Coronatoegangsbewijs en mondkapje noodzakelijk. Graag vooraf aanmelden: tel. 0618055969.


Zondag 6 februari

Museum de Rijf

13:30 | Museum de Rijf

PRINSENBEEK - Museum de Rijf, brielsedreef 39a, Prinsenbeek, is weer open op zondag 6 februari. Openingstijden: 13.30-16.30 uur. Met voortzetting van de expositie: Schilderclub de Talentevoluo. Op 7 november vorig jaar werd deze expositie geopend en trok meteen al veel belangstelling. De bedoeling was dat de expositie ook nog geopend zou zijn op 12 december en 2 januari. Maar helaas moest in verband met de Corona-voorschriften het museum sluiten. Gelukkig zijn nu de maatregelen zodanig dat de expositie voortgezet kan worden en is het heel divers werk van figuratief tot abstract, van de volgende 13 leden van deze schilderclub weer te zien: Ad Machielsen, Marie-José Bakkeren, Jolanda van Beek, Carola van de Biggelaar, Guus Colman, Miranda van Ginneken, Toos Havermans, Lisbeth Jansen, Annemiek van Kuijck, Gerjo Leijten, Gijs Machielsen, Henny van Oosterhout, Ineke Taks.[n]


Zondagse activiteit

10:30 | Inloopcentrum 'de Lichtbloei'

1e, 3e en 5e zondag: Bijbelse overdenking 2e en 4e zondag: Bijbeluurtje.

 

RK kerkdienst St.Laurentiuskerk Ulvenhout

9:30 | Sint Laurentiuskerk

Zondag 6 februari 9.30u: Eucharistieviering in de RK Laurentiuskerk in Ulvenhout. Voorganger: kapelaan T. Nguyen.

 

Protestantse gemeente Breda

10:00 | Marcuskerk

Kerkdiensten Protestantse gemeente Breda op 6 februari: Lucaskerk, Tweeschaar 125, kerk gesloten, gezamenlijke dienst in Markuskerk. Markuskerk, Hooghout 96, aanvang 10.00 uur, gezamenlijke ZWO-viering met ds. E. Postma. Johanneskerk, Dreef 5, aanvang 10:00 uur, ds. M.F. Meeder- van Hof (Leerdam). In verband met de nog geldende beperkingen is aanmelding vooraf voor het persoonlijk bijwonen van de kerkdiensten verplicht: zie www.PKNBreda.nl/formulier.

 

Sacramentskerk, Zandberglaan 58.

11:00 | Sacramentskerk

Zondag 6 februari, 11.00 uur Viering van Woord en Gebed. Na afloop gelegenheid om gezellig een kopje koffie of thee te drinken. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende Corona-maatregelen. U kunt op het secretariaat een intentie opgeven voor deze viering. Het secretariaat is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Telefoon 076-8862768. Per email zijn we bereikbaar via: secretariaat@sacramentskerkbreda.nl. Op zondag is er ook gelegenheid om spullen in te leveren voor de Voedselbank.

 

Maandag 7 februari

Literatuur & Muziek “Le Petit Prince”

15:00 | Nieuwe Veste

Muzieksalon Spronk presenteert in de Concertzaal én in livestream het boek “Le Petit Prince” van Antoine de Saint-Exupéry. Verteller: Miranda Wiercx. Livemuziek: Astrid Schijns cello en Jetje van Wijk piano. www.muzieksalonspronk.nl/petitprince