Schaatsen en spelletjes voor jonge mantelzorgers

BREDA - Nadat er een tijd niks mogelijk was, staan er nu weer activiteiten voor jonge mantelzorgers op het programma. 


Op 11 februari staat een spelletjesmiddag voor jonge mantelzorgers van 4 tot 24 jaar gepland. Een vriend of vriendin mee nemen mag! 

Op 19 februari kunnen jonge mantelzorgers tussen de 8 en 16 jaar een middag schaatsen op de schaatsbaan, met na afloop friet, een snack en drinken. 

Tijdens deze activiteiten hebben jonge mantelzorgers de kans om andere jonge mantelzorgers te ontmoeten en kunnen ze even ontspannen. Meedoen is gratis. 


Aanmelden

Aanmelden kan via www.stib-breda.nl/agenda. 


Speciaal voor jonge mantelzorgers

StiB organiseert deze middag voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met een ouder, broer of zus die ziek is of een verslaving of beperking heeft. 

Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten, omdat uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is dat er aandacht voor hen is. Tijdens de activiteiten zijn ze even weg uit de zorgsituatie thuis en kunnen ze onderling verhalen uitwisselen. 


Informatie

Kijk voor alle activiteiten op www.stib-breda.nl/agenda. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten voor jonge mantelzorgers? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Saskia Wagenmakers via het telefoonnummer 06 55 01 08 10.