Verdediger David Vermeulen mee ten aanval tegen OJC.
Verdediger David Vermeulen mee ten aanval tegen OJC. Foto: Marcel Mol

Baronie wil revanche tegen Orion zondagmiddag.

BREDA - De topper, afgelopen zaterdag in Rosmalen, tussen de nummer twee OJC en de lijstaanvoerder Baronie was binnen 20 seconden beslist. Toen had OJC speler Dennis Knuiman de bal al achter doelman van de Butselaar van Baronie liggen.

Het was een prachtige voetbalavond in Rosmalen met veel toeschouwers vuurwerk en een prima sfeer. Na deze dreun hervond Baronie zich en drong OJC ver terug op eigen helft.

Baronie trof vervolgens in de eerste helft paal en lat.

Na rust was er meer evenwicht en waren er kansen voor beide partijen. Na het laatste fluitsignaal bleek dus dat het enige doelpunt in deze wedstrijd na 20 seconden tevens ook de einduitslag is geworden.

Spanning is terug

OJC loopt drie punten in op Baronie na deze nederlaag.

De spanning is dus terug in de hoofdklasse B.

Baronie wil dan ook zo snel mogelijk deze nederlaag weg spoelen en wil dat graag al komende zondag, 27 maart, doen als Orion uit Nijmegen de Blauwe Kei aan doet.

Baronie won uit in Nijmegen met 1-3 maar kreeg het daar zeker niet kado. Trainer van Poelje heeft topscoorder Mijnhijmer weer terug bij de selectie.

Orion won afgelopen zondagmiddag thuis met 1-0 van Nuenen.