Koor en Spelers Musical Judas.
Koor en Spelers Musical Judas. Foto: Theatrada

Theatrada gaat van start met de koorrepetities


BREDA - Na een moeizame start van theatervereniging Theatrada (opgericht in april 2020) gaan dan 2 jaar later ook de eerste koorrepetities voor de in november 2022 op te voeren musical “het Pakhuis” van start.

Theatrada is opgericht aan het begin van de corona perikelen en kende hierdoor een wat moeizame start, maar eindelijk kunnen ze nu officieel vol gas gaan geven om in november 2022 een mooie productie neer te zetten. Voor succes van slagen zijn ze echter nog opzoek naar enthousiaste zangers en zangeressen. Ze nodigen dan ook iedereen uit, die van zingen houdt, om bij de start van de eerste officiële koorrepetitie aanwezig te zijn. De liederen zijn vrije vertalingen van hedendaagse muziek en oude klassiekers. Zo kun je denken aan muziek van Bløf en de Dijk, maar ook Queen, Herman van Veen en Stef Bos. De repetities starten op donderdagavond 7 april in de Lucaskerk en is van 20.00 tot 22.00 uur.


Nevenactiviteiten

Mocht zingen niet binnen uw bereik liggen, maar wilt u wel graag deel uit maken van de musical, kunt u zich ook altijd nog aanmelden voor onderstaande nevenactiviteiten.
- Catering tijdens het weekend van de uitvoering.
- PR, met name gericht op het maken van reclame voor de uitvoering.
- Zoeken van sponsoren
Tevens zijn er nog enkele kleine rollen te verdelen.

Theatrada is een jonge vereniging en bestaat momenteel uit ongeveer 30 leden uit Breda en verre omtrek. Hoewel de Lucaskerk hun “thuisbasis” is voor de wekelijkse repetities, hebben de leden van Theatrada hele verschillende achtergronden. Ook qua leeftijd is het een hele diverse groep.
Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben wel één gezamenlijk doel en dat is wekelijks lekker zingen en spelen om uiteindelijk een mooie productie neer te kunnen zetten. Dat alles in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar.

De producties zijn gebaseerd op Bijbelse-, maatschappelijke- en culturele thema’s en figuren. Op die manier willen ze een verbindend element zijn tussen kerk en samenleving en uiteraard tussen mensen onderling.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met het secretariaat van Theatrada via secretariaat.theatrade@gmail.com of bezoek hun website www.theatrada.nl.[n]