V.l.n.r. Wim Riemslag- Frans Mertens, Willem Hartmans.
V.l.n.r. Wim Riemslag- Frans Mertens, Willem Hartmans. Foto: Sandra Verbakel

Nieuwe ereleden voor vv Baronie

BREDA - Afgelopen zondag na afloop van de competitiewedtrijd Baronie - Orion heeft het bestuur van Baronie drie nieuwe ereleden geinstaleerd. Alle drie de nieuwe leden waren in 2021 al voorgedragen op een digitale A.L.V maar door corona moest de uitreiking nog steeds plaats vinden. Voorzitter Ton van Beek kon dan ook op een zonnig en druk teras Frans Mertens, Wim Riemslag en Willem Hartmans benoemen als de drie nieuwe ereleden van Baronie.


Frans Mertens: Nog steeds een actief lid van de Baronie familie, oud speler van Baronie 1 en de speler met de tot nu tot meeste wedstrijden voor Baronie 1. Actief nog als lid van de sponsorcommissie en schrijft wekelijks de voor en na beschouwingen van Baronie 1 voor de website. Ook was Frans bestuurslid van de club.

Wim Riemslag: Heeft zijn verdiensten voor de club als oud speler, trainer, elftalleider. Willem is bij de thuiswedstrijden van Baronie 1 de gastheer en begeleider van de pupil van de week en de ouders. verder heeft Wim in de coronatijd samen met Willem Hartmans het hele complex voorzien van een nieuwe laag verf.

Willem Hartmans: 28 jaar bestuurslid geweest van vv.Baronie van secretaris tot Pr.commissie en sponsor commissie. Reeds vanaf 1985 de stem op de Blauwe Kei bij thuiswedstrijden van Baronie. Of zoals de voorzitter hem ook wel noemde de Theo Koomen van de club. Is ook het eertse lid wat is benoemd tot ambassadeur van de vereniging. Momenteel nog actief als sportpark beheerder. En op de woensdagochtend trainer van de Baronie Oldstars.


Zo heeft deze mooie vereniging drie ereleden kunnen toevoegen aan de rijke historie van de club. Vanwege zijn 25 jarig lidmaatschap werd Berry de Leeuw nog onderscheiden met de zilveren Baronie speld.[n]