feesttent Pekhoeve
feesttent Pekhoeve Foto: Oranjevereniging Ulvenhout

Oranjefeest in Ulvenhout, kaartverkoop gestart

Algemeen

ULVENHOUT - In het weekend voorafgaand aan Koningsdag zal Oranjevereniging Ulvenhout een feestavond organiseren ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan. Op het terrein van De Pekhoeve staat op 23 april een feesttent waarin het Oranjefeest wordt gehouden.

In het weekend voorafgaand aan Koningsdag zal Oranjevereniging Ulvenhout een feestavond organiseren ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan. Op het terrein van De Pekhoeve staat op 23 april een feesttent waarin het Oranjefeest wordt gehouden. 

De voorbereidingen van deze feestavond krijgen al steeds meer vorm. ‘’Wij willen dan ook wat meer vertellen over de artiesten die deze avond zullen verzorgen’’, aldus de organisatoren. 

STOOT!

‘’Wij hebben voor deze avond wederom de band STOOT! gereserveerd, zij staan garant voor een geweldig feest waarbij het dak eraf zal gaan’’, zeggen de organisatoren.

Mensen die in 2017 ook al bij het feest waren zijn al bekend met de band. ‘’Het was toen één groot feest en dat mede dankzij deze geweldige band.’’ STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek en bied een grote diversiteit aan muziek. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Kaarten

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Geïnteresseerden kunnen deze kopen bij: Coiffures John de Kort, de Flamingobar en Jumbo Ulvenhout. Meer informatie vind je op de website.