doelman v.d Butselaar redt Baronie voor een nederlaag in klein Zundert
doelman v.d Butselaar redt Baronie voor een nederlaag in klein Zundert Foto: Marcel Mol

Baronie ontvangt zondag Juliana'31

BREDA - Baronie mocht afgelopen zondag zijn handen dicht knijpen met een 2-2 gelijkspel in Klein Zundert tegen Moerse Boys. Een echte derby met veel strijd, passie en prachtige doelpunten kreeg het talrijk op gekomen publiek te zien. Met na het laatste fluitsignaal een klinkend applaus van de supporters van Moerse Boys voor de strijd die de oranje hemden aan de dag legde tegen de Baronnen.

Baronie nam al vroeg in de wedstrijd een 0-1 voorspronge door Yassine Meyeres die een voorzet van Mark Schuit primsa binnen kopte. Toch kwam Moerse Boys na een prachtig doelpunt door Goossens terug op 1-1. Na rust was het opnieuw Meyeres die Baronie op 1-2 bracht maarin de 81ste  minuut maakte Goossens met een kopbal zijn tweede doelpunt. Vanaf dat moment was Baronie de klus volledig kwijt en mocht het haar doelman van de Busselaar dankbaar zijn voor een paar prachtige reddingen.

Komende zondag ontvangt Baronie thuis Juliana'31 uit Malden. Terwijl het afgelopen woensdag 6 april, in heeft gehaald tegen RKZVC in Zieuwent. Baronie hoopt dan ook zondag de drie punten weer in Breda te kunnen houden met de eindstreep inzicht. Aftrap op de Blauwe Kei om 14.00 uur.[n]