Eén van de winnaars
Eén van de winnaars Foto: BredaVandaag

Een gratis trui voor Vrienden van BredaVandaag

BREDA - Vrienden van BredaVandaag konden afgelopen week meedoen met een winactie in samenwerking met het Bredase modemerk House of Harts. Tien vrienden werden uitgeroepen tot winnaars, en kregen hun trui thuisgestuurd. Wil jij BredaVandaag ook steunen en meedoen aan mooie acties? Word dan ook Vriend van BredaVandaag.


Voor een unieke winactie heeft House of Harts de handen ineen geslagen met BredaVandaag. Vrienden van BredaVandaag maakten kans om één van de tien winnaars te worden die gratis een trui van House of Harts ontvingen. Afgelopen week zijn die winnaars verrast met hun prijs.


House of Harts is een Bredaas modemerk dat in 2020 opgericht werd door Jessia Harten. Vanuit het kantoor in Breda-Zuid verkoopt House of Harts wereldwijd. “


Vriend van BredaVandaag
Bij BredaVandaag gaan we elke dag keihard aan de slag om het lokale nieuws naar Bredanaars te brengen. We zorgen er samen voor dat je iedere dag op de hoogte blijft via www.bredavandaag.nl en wekelijks de huis-aan-huiskrant ontvangt. Daarbij bieden wij al jarenlang een gratis platform aan inwoners, verenigingen en vrijwilligers. Zo dragen we bij aan de lokale en regionale verbondenheid, betrokkenheid en saamhorigheid. Als u dit ook vindt, nodigen we u van harte uit om Vriend van BredaVandaag te worden.


Vriend van BredaVandaag ben je al voor 29,50 euro per jaar. Je ontvangt dan gratis het jaarboek Breda 2021 ter waarde van 19,95 euro. Ook profiteer je het hele jaar door van toffe weggeef- en winacties![n]