Afbeelding

De MARQ zoekt leden
Cliëntenraad

BREDA - De MARQ zoekt twee enthousiaste leden voor de Cliëntenraad. De MARQ is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en herstel.


Op de drie locaties van de MARQ in Breda, Etten-Leur en Zevenbergen revalideren mensen na bijvoorbeeld een botbreuk, heupoperatie, gedeeltelijke amputatie of na een beroerte. Alles is erop gericht dat de revalidanten weer met een zo groot mogelijke zelfredzaamheid de draad van hun leven op kunnen pakken. Dat kan thuis zijn of in een andere woonomgeving, dan wel gespecialiseerde zorginstelling.

De cliëntenraad is een onafhankelijk en zelfstandig medezeggenschapsorgaan dat de belangen van de revalidanten binnen de organisatie zo goed mogelijk behartigt. Daarom bestaat de cliëntenraad- net als de revalidanten van De MARQ- uit mensen met verschillende achtergronden. De cliëntenraad denkt mee, praat mee en beslist mee over onderwerpen die voor de revalidant van belang zijn. Deze raad adviseert de directie gevraagd en ongevraagd over alles wat de revalidanten aan gaat. Gezien de huidige samenstelling zoeken zij op dit moment bij voorkeur naar kandidaten met een financiële of zorg achtergrond.

Kijk voor meer informatie op https://www.demarq.nl/over-de-marq/cliëntenraad of neem contact op via CR@deMARQ.nl.[n]