Onthaal langs de 'Via Gladiola' in Ulvenhout (2017)
Onthaal langs de 'Via Gladiola' in Ulvenhout (2017) Foto: Ingrid Bothe

Avondvierdaagse Ulvenhout 2022

ULVENHOUT - In 2020 moest de Avondvierdaagse helaas vanwege corona afgelast worden. Het jaar daarop zette de organisatie, wederom door het virus, als alternatief een puzzelspeurtocht uit. Dit jaar is er gelukkig weer een ‘normale’ Avondvierdaagse mogelijk voor inwoners van Ulvenhout en Ulvenhout AC. Noteer de datum alvast: 31 mei t/m 3 juni.


Dinsdag 31 mei start de Avondvierdaagse traditiegetrouw vanuit de Pekhoeve. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit drie afstanden: 3, 5 en 10km. Op woensdag 25 mei is er gelegenheid tot voorinschrijving op basisschool De Rosmolen. Dit kan tussen 18.00 en 19.30 uur. Na de voorinschrijving is het alleen nog mogelijk om tijdens Avondvierdaagse zelf in te schrijven, op dinsdagavond 31 mei vanaf 17.00 uur. Als je maar één of twee dagen mee kunt lopen, kun je iedere dag een dagpas kopen. Kinderen mogen de 10 km niet zonder begeleiding lopen. Begeleiders van kinderen die meelopen dienen ook een startkaart te kopen! We starten iedere dag tussen 18.00 en 19.00 uur, behalve op de vrijdagavond. Dan kun je, afhankelijk van de afstand die je loopt, starten vanaf 17.00 uur met het oog op een gelijke aankomst om 19.45 uur.


Vrijwilliger

Hou je niet van wandelen, maar doe je toch graag mee met de Avondvierdaagse? Misschien kun je jouw expertise inzetten als vrijwilliger. Denk hierbij aan: het bemensen van een post, het voorbereiden van de routes, het werven van sponsoren, het verzorgen van inkoop, het bijhouden van onze Facebookpagina en/of het werven van vrijwilligers. Lijkt dit je iets? Spreek dan tijdens de Avondvierdaagse één van de vrijwilligers aan, of stuur een e-mail naar: avondvierdaagse@sportstichtingvlug.nl.[n]