Harrie van Bavel-2  geconcentreerd
Harrie van Bavel-2 geconcentreerd Foto: Frans Laurijssen

Bavel 2 delft net het onderspit tegen Baarle 1

BAVEL - De spanning zat er al van het begin erin. Frans kon zijn partij tegen Jos uit Bavel na een moeizaam slot toch winnend afronden. 


De 2e partij Frans uit Baarle begon goed maar kon Ad niet van zich afhouden en liep steeds verder uit en won met 24 tegen 35.

In de 3e partij liep Ronald van Bavel al snel weg van Jan die probeerde wel terug te komen maar kon de 10 punten niet naar Baarle brengen. De 4e RenĂ© van Bavel had een furieuze start liep snel uit maar Jan die er beduidend meer caramboles moet maken kwam wel terug beide hadden een mooie beurt van 9. Maar RenĂ© ging mat de 10 punten aan de haal. 


Hoog niveau

De 5e partij Kees uit Baarle maakte het Harrie erg moeilijk, deze kwam niet echt in zijn spel, er was vandaag een duidelijk kracht verschil die Kees dan ook winnend afsloot. De 6e en laatste partij Chris tegen Rogier uit Baarle was er een op hoog niveau, beide maakte series van meer dan 10 caramboles, en hielden elkaar in evenwicht. De eindstrijd was erg spannend wie er zou gaan winnen. Chris trok uiteindelijk aan het langste einde.[n]