Afbeelding
Foto: Carin du Burck

Een kijkje in de professionele keuken

BREDA - Interhal is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele keuken en de gepassioneerde hobbykok.


Houd je van koken en volg je de laatste trends? Dan ben je bij Interhal op het juiste adres. Interhal is groothandel in koken en tafelen in de breedste zin van het woord. Van bestek, glaswerk, porselein, kleinkeuken- en cateringmateriaal tot grootkeukenapparatuur zoals fornuizen en ovens.

Ook voor stijlvolle woonaccessoires, trendy gadgets en leuke artikelen voor loyalty acties biedt Interhal een breed programma. Een vijftal gespecialiseerde divisies binnen de Interhal Groep levert via een dealernetwerk en deels rechtstreeks, aan de professionele horeca zoals hotels, restaurants en zorginstellingen. Ook levert Interhal aan consumenten via de gespecialiseerde kook- en designwinkels, warenhuizen, supermarkten en online retailers. Interhal is een moderne, flexibele organisatie met een modern magazijn en een enthousiast team medewerkers. Enthousiast geworden? Wij hebben twee leuke vacatures. Kijk op verder in deze krant op de vacature pagina of op onze website: www.interhal.nl