Artikelen in deze editie

BREDA - Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 1 juni een werkbezoek gebracht aan de Defensie Para School in Breda. Tijdens haar bezoek heeft Máxima ook een parachutesprong gemaakt.

BREDA - Floor Milou Smit is de winnaar van Blind Walls Open Call 2022. Floor Milou gaat deze zomer een muurschildering realiseren in de openbare ruimte van Breda.

BREDA - De portefeuilleverdeling van het nieuwe Bredase college is bekend. Vorige week werd al bekend dat Breda aankomende periode niet zes, maar zeven wethouders heeft.

BREDA - Wie wil genieten van een diner van een sterrenrestaurant, kan gewoon in Breda blijven. Het is restaurant Wolfslaar namelijk gelukt de Michelinster te behouden. Dat werd afgelopen week officieel bekend gemaakt.

BREDA - Door Corona hebben we al enkele jaren niet op bedevaart naar Lourdes kunnen gaan. Met het Huis voor de Pelgrim (voorheen VNB) organiseren we een zesdaagse vliegreis naar Lourdes van 17 september tot en met 22 september 2022.

BREDA - Sinds een paar weken heersen er Spaanse sferen op het Mencia de Mendoza Lyceum. Dit heeft te maken met de Vuelta die op 21 augustus naar Breda komt.

BREDA - De Bredase Judoschool Bliemer Arashi Sport is het eerste toernooi na de laatste lockdown bij de Judo Bond Nederland goed gestart.

BREDA - Popkoor d’Accord uit Breda bestaat al ruim 50 jaar en is bekend om haar veelzijdige repertoire, en zoekt zangeressen voor de sopraanpartijen.

XXL Vlo-markt bij 't Vliegveld Gilze & Rijen

Je nam rond je 25e café De Klomp over, was dat een soort van jongensdroom? Een café overnemen?

Volgens het CBS waren de afzetprijzen van de Nederlandse industrie in april gemiddeld 29 procent hoger dan in april 2021.

Woensdag 8 juni

BREDA - Wekelijks belicht filmliefhebber Frank Spreuwenberg een film. Dit keer is dat ‘Ennio, the Maestro’. Lees de lange versie van deze tip op www.bredavandaag.nl.