Kunstschilderen interactief.
Kunstschilderen interactief. Foto: Anna Mazur

Festival Breda Toont voor de amateurkunst Breda

BREDA - In Breda zijn vele amateurkunstenaars actief voor hun plezier, voor hun ontwikkeling of ter inspiratie voor zichzelf en anderen. Nieuwe Veste biedt met Festival Breda Toont in de maanden juni & juli een podium en platform voor al deze creatieve Bredanaars. Iedereen, jong en oud, kan meedoen met Breda Toont. Kun je wat bijzonders, heb je een te gekke kunstzinnige hobby, speel je graag voor publiek of zoek je publiek: als amateurkunstenaar ben je meer dan welkom op Breda Toont.


Hoe mooi is het om met anderen te delen welke muziek je speelt, hoe je danst, wat je maakt, waarom je creëert, wat je verhaal is, wat je bezighoudt, wat je belangrijk vindt of wat je gewoon mooi vindt. Toon je talent! Ben jij een tekenaar, muzikant, danser, knutselaar, verteller, acteur, DJ, beeldhouwer, vlogger, zanger, fotograaf of nog iets heel anders creatiefs? Wij dagen jou uit je kunsten te laten zien tijdens Festival Breda Toont.


Festival website kalender
Organiseer jij een eigen evenement? Een concert, een openbare repetitie, een theatershow of een expositie ergens in de stad? Een creatieve activiteit alleen of met een groep? En wil je dat aan de rest van Breda tonen? Maak dan een activiteit aan en word zichtbaar in de Bredase festival-agenda van www.bredatoont.nl.


Breda Toont biedt je ook het podium tijdens de Breda Toont Festival-weekenden. Op 18 & 19 juni in Buurthuis Geeren-Noord, op 2 & 3 juli in Buurthuis Gageldonk en op 16 & 17 juli in Buurthuis De Vlieren. Tijdens deze festival-weekenden is er gelegenheid tot optredens, expo's, workshops geven, openbare repetities, ledenwerving, publiciteit maken voor je vereniging en/of organisatie of voor jezelf en andere creatieve activiteiten. Wil je een try-out houden of (podium)ervaring opdoen? Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen van amateur naar professional, maak dan gebruik van Festival Breda Toont om je te laten zien en ervaring op te doen. Festival Breda Toont roept iedere creatieveling op om zich aan te melden voor de programmering. Via www.bredatoont.nl kan je je aanmelden met een eigen programma voor de digitale festival kalender of deelname aan één van de festivalweekenden. Als deelnemer is het leuk, maar als publiek is Festival Breda Toont zeker zo leuk. Vele amateurkunstenaars delen met jou hun passie. Soms kan je met hen meedoen, soms kan je meedansen, soms kan je stil genieten. Bezoek Festival Breda Toont en laat je vooral verrassen.[n]