Open Teterings Libre (biljart) Toernooi 2022

TETERINGEN - Ook in 2022 wordt er weer een groot Libre-biljarttoernooi gehouden. We zijn er weer aan toe om onze sociale contacten weer aan te scherpen! Daarom organiseren we het 2e Open Teterings Libre-biljart toernooi 2022.


Alle biljart vrienden worden uitgenodigd voor deelname aan ons 2e open libre biljart toernooi van Teteringen. Het toernooi zal op donderdag 28 juli van start gaan in het gemeenschapshuis ’t Web, Zuringveld 1, 4847 KS Teteringen. Finale dag donderdag 1 september 2022. 

Spelers kunnen vanaf 55 jaar (of als je in 2022 55 jaar wordt) deelnemen aan dit toernooi. Het laagste gemiddelde voor dit toernooi is voor iedere speler minimaal 1 (1 x 25 = 25 punten). 

Er worden maximaal 25 beurten gespeeld. De deelnemers bijdrage dient direct te voldoen bij binnenkomst. Van de spelers die zich in het toernooi bij de laatste 8 plaatsen, worden de moyennes herzien aan de hand van de resultaten in de  voorrondes  met dien verstande dat het gemiddelde alleen kan worden opgewaardeerd. Bijna alle wedstrijden worden op woensdagmiddag en donderdagmiddag gespeeld met uitzondering van woensdag 18 augustus dit wordt vrijdag 20 augustus, aanvangstijd 12.45 uur We spelen de eerste ronde in poules van 4, iedere deelnemer speelt 3 partijen. Na deze partijen wordt eventueel een nieuw gemiddelde vastgesteld. Het gemiddelde kan alleen maar opgewaardeerd worden. De eerste en de tweede in de poule gaan door naar de tweede  ronde waar we het afval systeem gaan toepassen. De deelnemers dienen in de eerste ronde te tellen.

In de eerste ronde kunnen we rekening houden met uw wensen m.b.t. de speeldata, daarna kunnen wij hieraan geen garantie meer geven. Alle wedstrijden zullen door loting worden vastgesteld. De aanmeldingen worden op binnenkomst van data en tijd geselecteerd.


Inschrijvingen

Maximaal aantal inschrijvingen 64. Uiterste inschrijfdatum 15 juli 2021

Inschrijvingen sturen naar de wedstrijdleiding, Rens Aben e-mail: rensaben45@hotmail.com, tel. 06-53405093.[n]