Mustafa terug uit Australie bij Baronie.
Mustafa terug uit Australie bij Baronie. Foto: Marcel Mol

Wedstrijd Baronie-UNA op woensdagavond

BREDA - Baronie wist de eerste thuiswedstrijd afgelopen zondag niet in winst om te zetten. Een 1-0 voorsprong bij rust ging in de tweede helft verloren en zette OSS'20 dit om in een 1-2 winst in Breda.

Vooral de 1-2 was volstrekt onnodig. Koester twee minuten voortijd een gelijkspel en probeer dat over de streep te trekken. Immers hoe hoger het niveau des te meer komt het op details aan en worden kleine foutjes gelijk afgestraft. Zondag 4 september gaat Baronie naar Amsterdam om daar de strijd aan te binden met Jos Watergraafsmeer. Deze ploeg  won verrassend afgelopen zondag uit bij Gemert. Baronie wacht dus een zware klus.

Baronie-UNA 7 september: In de derde divisie is er twee maal een midweeks programma. Baronie ontvangt woensdagavond om 20.00 uur, UNA uit veldhoven. Baronie zal dan ook deze wedstrijd moeten winnen om een beetje aansluiting te houden, waarna zondag 11 september Baronie wederom een thuiswedstrijd tegen Quick uit Den Haag op de Blauwe kei heeft. Aanvang; 14.00 uur.

Baronie rekent woensdagavond eindelijk eens op wat meer bezoek van de Bredase voetballiefhebbber.[n]