ds. Stephen Overduin gaat de kerk voor
ds. Stephen Overduin gaat de kerk voor Foto: William van der Avoird

De kerk van de Nazarener: 25 jaar in Breda

BREDA - De kerk van de Nazarener is sinds september 1997 in Breda gevestigd en is een levende kerk die mensen met Jezus Christus kennis wil laten maken en inspireren tot geloof, hoop en liefde. Dit doen wij vanuit het centrum van Breda, gebouw Gerardus Majella, Odilia van Salmstraat 25 te 4811 LA Breda. Daarvoor maakten we gebruik van andere gebouwen in wijken van Breda.


Op zondagen komen we vanaf 10.00 uur met een groep van 20 tot 30 mensen samen, bestaande uit jong en oud. Ook zal in het voorjaar een Alpha-cursus georganiseerd worden. De Alpha-cursus is bedoeld om mensen kennis te laten maken met het christelijk geloof.

De kerk van de Nazarener Breda is onderdeel van een internationaal kerkgenootschap met meer dan 2 miljoen leden in meer dan 160 landen. De naam ‘Nazarener’ verwijst naar Jezus Christus die opgroeide in Nazareth. Daarmee laat de kerk zien dat ze in Jezus geloven en willen leven zoals Hij dat deed. Dat wil zij doen door de kracht en inspiratie van de Heilige Geest die helpt leven vanuit geloof, hoop en liefde. Om het heugelijke feit te vieren dat de kerk 25 jaar in Breda gevestigd is, wordt op zondag 25 september een feestje georganiseerd. Voor kinderen van alle leeftijden zal Matthijs Vlaardingerbroek om 14.30 uur optreden. In zijn superleuke en interactieve voorstellingen brengt hij al buiksprekend, goochelend en vertellend de oeroude Bijbelverhalen tot leven en neemt hij jong en oud mee op avontuur.  Daarna zullen we om 16.00 uur als kerk een feestelijke dankdienst houden. U bent bij dit alles van harte uitgenodigd en wij verwelkomen u graag zondag 25 september in het gebouw Gerardus Majella.

Voor meer informatie kan je ook bellen of mailen met de predikant van de kerk: Ds. Stephen Overduin, 06-45606598, stephen.overduin@nazarene.nl.[n]