Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Minister Dijkgraaf opent nieuw studiejaar bij BUas

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf heeft maandagochtend het nieuwe studiejaar voor de hogescholen officieel geopend bij Breda University of Applied sciences. 

De scholen zijn vandaag weer begonnen. Niet alleen de leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs moeten vanaf deze week weer naar school, ook voor studenten is het nieuwe studiejaar begonnen. Minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf was vanochtend te gast bij Breda University of Applied Sciences om het landelijke hogeschooljaar officieel te openen. 

De minister kwam om 10.00 uur aan bij BUas aan Monseigneur Hopmansstraat. Daar werd hij ontvangen door Maurice Limmen, voorzitter van de Vereniging Hogescholen en door Jorrit Snijder, voorzitter van het college van bestuur van BUas. Het drietal ging samen met de mascotte van BUas op de foto bij de nieuwe landmark op de campus.

Na het fotomoment kreeg de minister een rondleiding, en volgt er nog een programma met diverse sprekers in de kapel bij BUas. Vanmiddag zal de minister doorreizen naar Maastricht om het universitair studiejaar te open bij Maastricht University.