links op de foto Rens Aben 2e prijs
links op de foto Rens Aben 2e prijs Foto: Paula Aben

Open Teterings Libre Toernooi 2022 groot succes

TETERINGEN - Vanaf 28 juli tot aan de finale dag op 1 september streden 48 deelnemers uit Molenschot, Prinsenbeek, ’t Ginneken, Breda en Teteringen twee keer per week om de eer en de roem tijdens het drukbezochte Libre biljarttoernooi.

De deelnemers werden steeds ontvangen met een kopje koffie of thee. Tijdens de wedstrijden werd er rondgegaan met heerlijke gefrituurde snacks. De lootjes voor de loterij op de finale dag werden steeds tijdens de voorrondes aangeboden.

Woensdag 31 augustus werd er door 16 spelers gestreden om een plaats in de finale van donderdag 1 september. 8 biljarters maakten er een spannende middag van. De laatste vier; Piet van Westenbrugge, Ruud van de Mast, Rens Aben en Ad de Bie streden in de halve finale. Uiteindelijk gingen Rens en Ad de sportieve strijd aan om het kampioenschap van ons toernooi. Ad werd deze middag de winnaar. Hij is de kampioen van 2022.

Onze winnaars werden gehuldigd en ontvingen een beker als herinnering en een envelop met een mooi geldbedrag.

De poedelprijs was voor Piet van Westenbrugge. De middag werd afgesloten met een loterij met hele mooie prijzen.

De organisatie van dit toernooi Rens Aben, Jan de Jongh, Joop van der Made en Piet van Leijsen bedanken iedereen voor dit geweldig geslaagd toernooi! Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door 48 fijne, sportieve deelnemers en hun enthousiaste supporters. Natuurlijk vergeten we ook onze trouwe sponsoren niet.[n]

Met de rode polo Ad de Bie winnaar van 't toernooi.