De voorberidingen zijn gestart voor Ulvenhout on Ice
De voorberidingen zijn gestart voor Ulvenhout on Ice Foto:

Samen plezier maken op en rond de ijsbaan Ulvenhout

ULVENHOUT - De dagen worden korter, de temperatuur daalt, blaadjes vallen van de bomem: Tijd om de voorbereidingen te starten voor Ulvenhout on Ice.


Stichting Ulvenhout on Ice is een initiatief van de Ondernemersvereniging Ulvenhout (OVU) en Ulvenhout Leeft. Het doel is om bij te dragen aan verbinding in Ulvenhout door het organiseren van een jaarlijkse winteractiviteit, waarbij ijsplezier voor de jeugd voorop staat. Dit jaar zal van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023, een schaatsbaan op het Pekhoeveterrein komen te staan. Hieromheen worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De afgelopen 2 jaar hebben we door corona helaas het evenement af moeten lasten. "Corona is nog niet helemaal verdwenen maar we gaan toch proberen om nu eindelijk een schaatsbaan weg te zetten bij de Pekhoeve", aldus de organisatie.


Waar moet je aan denken?
"Allereerst natuurlijk de jeugd op de schaatsbaan, een gezellig cafeetje waar je terecht kunt voor een glaasje glühwein, warme chocomelk, broodje Unox, snert en noem het maar op. Bovendien een rijkelijke aankleding om een "gezellige winterse sfeer” te creëren en een mooi terrein om de schaatsbaan heen te maken. Verder zal er een curling toernooi gedurende de gehele periode plaatsvinden en bijvoorbeeld discoschaatsen voor de kinderen, après ski party enz. enz." Dat vraagt natuurlijk wel organisatie, begeleiding, financiering en toezicht. "Daarom kunnen we altijd ondersteuning in de vorm van ideeën, sponsoring en hand- en spandiensten gebruiken. Meld je aan via info@ulvenhoutonice.nl. En volg ons op facebook en Instagram @ulvenhoutonice."[n]