OJT TV De IJpelaar
OJT TV De IJpelaar Foto: geen

Open Jeugd Toernooi bij
TV De IJpelaar

BREDA - Alle Bredase Tennis Jeugd opgelet! In de herfstvakantie vindt weer het leukste jeugdtoernooi van Brabant plaats, bij Tennisvereniging De IJpelaar, Trompenburgstraat 4, Breda. We gaan er weer een fantastische tennisweek van maken voor tennis liefhebbers in de leeftijd van 6-18 jaar. 

Van maandag 24 oktober t/m vrijdag 28 oktober strijden de kids van categorieën groen en geel met elkaar om de felbegeerde trofee. 

Op vrijdag 28 oktober van 10:00-12:00 gaan de kids van categorie rood en oranje de baan op voor een leuk Rood-Oranje event met aansluitend lunch. 

Natuurlijk is er weer iedere dag lunch voor de deelnemers, de Sportsjumper om op vrij te spelen, en op vrijdag een clinic en een loterij met prijzen die ter beschikking gesteld worden door de beroemde Bredase TeamNL dubbelspeler Matwé Middelkoop! Matwé neemt ook dit jaar weer toffe goodies voor onze loterij mee van de grote tennis toernooien waar hij aan meegedaan heeft, zoals de US Open, Roland Garros, Wimbledon, Australian Open, enz.


Inschrijven

Wil je meedoen? 

Schrijf je dan vóór 14 oktober in via www.toernooi.nl of volg direct deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/3D810BD9-0752-49BA-AD5A-6289CF1C2BB8 

Volg ook ons Instagram account @ojttvdeijpelaar voor de laatste nieuwtjes en foto’s. 


Vragen 

Mail naar: jeugdtoernooi@tvdeijpelaar.nl Graag tot ziens in de herfstvakantie![n]