Jawad zette Baronie op 0-1 bij ADO'20
Jawad zette Baronie op 0-1 bij ADO'20 Foto: Marcel Mol

Baronie ontvangt zondag OJC Rosmalen

BREDA - Het zit het Bredase Baronie momenteel niet echt mee.

Afgelopen zondag leek het erop dat Baronie voor een geweldige stunt zou zorgen door in Heemskerk , ADO'20 de eerste nederlaag toe te brengen. Tot aan de 82 minuut stonden de Baronnen dankzij Jawad El Morabit, op een 0-1 voorsprong. Maar ADO'20 wist als nog gelijk te maken en een 1-1 leek dan ook een terechte uitslag te worden. Totdat scheidsrechter Jensch Baronie in de 97 minuut een penalty tegen gaf.

Een omstreden penalty overigens omdat de op de grond liggende David Vermeulen de bal tegen zijn arm aan kreeg. De fel protesterende De Grauw kreeg rood en heeft inmiddels te horen gekregen dat daar een schorsing van 4 wedstrijd op is gezet, Baronie heeft nu twee zeer belangrijke wedstrijden UDI'19 en komende zondag OJC Rosmalen. In deze twee wedstrijden telt voor Baronie maar een ding en dat is 6 punten halen om onderin weg te komen. Baronie - OJC begint zondagmiddag om 14.00 uur.[n]