Bij de start van een sportieve opruimactie.
Bij de start van een sportieve opruimactie. Foto: Ron Bekker

Opruimactie in Breda is ook deze herfst weer hard nodig

BREDA - Elke maand is er een sportieve cleanup actie in Breda waar iedereen in sportkleding aan mee kan doen. Ook de SUPpers en mensen met bootjes kunnen weer meedoen nu de blauwalg uit de singels zijn verdwenen. De volgende clean-up is op zaterdag 22 oktober.


DOOR DE REDACTIE

"Onze singels zijn een geweldige attractie voor zowel degenen die in de stad wonen als de bezoekers. Helaas hebben we een probleem met vervuiling van onze waterwegen. Afval is niet alleen zichtbaar in het water, maar ook op de oevers. We kunnen hier samen verandering in brengen! Ron Bekker en Kristina Morros zijn de organisatoren van deze sportieve cleanup evenementen. Elke maand rapen ze een honderden liters zwerfafval op", laat Ron Bekker weten.


Ook meedoen

Wil je ook meedoen? Er zijn verschillende manieren waarop je kunt meedoen: Sluit aan bij Ron voor plogging (joggen terwijl je afval opruimt) of doe mee met de SUP clean-up, op het water, met Kristina. Dit kan met je eigen SUP, kayak, kano of boot. SUP ervaring is wel vereist als je per SUP meedoet.
Ron Bekker van Runnerscafe en Kristina Morros van Soul Vibrations Yoga, SUP en Wellness staan voor een leuke, actieve en sociale manier om te helpen Breda schoon en gezond te houden en roepen iedereen op om mee te doen.

Deelname is gratis voor handschoenen en afvalzakken wordt gezorgd.

Datum zaterdag 22 oktober, Start 10.00, Locatie Veilingkade 8 Breda, Finish 11.30


Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via dit emailadres: ron@runnerscafe.nl[n]