Afbeelding
Foto:

Nieuwe accessoires vind je bij DECOKAY Vromans

BREDA - Voortdurend wordt in de winkel van Decokay Vromans aan de Stadionstraat gewerkt aan de laatste woontrends. Sinds dit najaar vind je er ook sfeervolle isolerende gordijnen mooi gepresenteerd.


Decokay Vromans bestaat al meer dan 85 jaar. Nog steeds is deze zaak een toonaangevende woonwinkel anno nu. Nu al weer 3 jaar geleden verhuisd, wordt er nog steeds goed gekeken naar de steeds veranderende woontrends.

Onmiddellijk springen de zogenaamde 'trendpresentaties' in het oog. Veel aandacht is besteed aan een nog betere presentatie van de mogelijkheden voor op de vloer, voor het raam en op de muur. Ook zijn de gordijnstalen veel groter dan voorheen: Elke gordijnstaal is minstens 1 m² groot en in nieuwe, moderne plooien duidelijk te zien. Ook de beste isolerende gordijnen en raamdecoratie worden nu gepresenteerd. Hierbij is er speciaal aandacht voor elektrisch bedienbare gordijnen of zonwering. Kom langs voor een kleur- of interieuradvies, of stijl je huis nu sfeervol af voor de feestdagen!