Leontine en Richard van Gurp
Leontine en Richard van Gurp Foto: Hanneke Marcelis

Al 10 jaar Van Gurp Juweliers op de Grote Markt: ‘We houden van deze plek’

Door: Hanneke Marcelis Advertorial

(advertorial) - Al tien jaar is Van Gurp Juweliers gevestigd aan de Grote Markt in Breda. En dat is niet het enige jubileum dat Leontine en Richard van Gurp vieren. Ze zijn samen al twintig jaar zelfstandig ondernemer, en dertig jaar actief in het juweliersvak.

Van Gurp Juweliers is al tien jaar gevestigd in het monumentale hoekpand aan de Grote Markt in Breda. Voor Leontine en Richard van Gurp was de opening van een zaak in Breda als thuiskomen. “Richard en ik openden twintig jaar geleden onze eerste juwelierszaak in Waalwijk. Maar de drang om terug naar onze roots in Breda te gaan was groot. Met de keuze voor dit fantastische pand zijn we nog steeds iedere dag blij. Voor ons is dit het mooiste plekje van Breda”, vertelt Leontine enthousiast.

Unieke collecties
Van Gurp juweliers onderscheidt zich met haar unieke collecties. “We willen onze klanten graag iets unieks kunnen bieden. Daar slagen we goed in. Tegelijkertijd houden we ons assortiment ook breed. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. Van een jongen die een zilveren ringetje komt kopen voor zijn eerste vriendin, tot een echtpaar dat een diamanten bruiloft viert.” Het zijn de persoonlijke verhalen die het juweliersvak zo prachtig maken, vindt Leontine. “Wanneer klanten bij ons komen, is dat vaak om stil te staan bij een mooi moment. Het is ontzettend dankbaar werk om alle persoonlijke verhalen te horen, en klanten bij te staan met professioneel advies.”


Leontine en Richard van Gurp hebben al dertig jaar ervaring in het juweliersvak. En ook medewerkers Wilma en Debby hebben veel vakkennis. “Voor ons staat kwaliteit altijd centraal. Klanten vertrouwen ons daar ook op. Om klanten van goed advies te kunnen voorzien, is die achtergrond in het vak belangrijk.” Van Gurp Juweliers heeft een atelier aan huis. Klanten kunnen er dus ook terecht voor service zoals het graveren van sieraden of vervangen van een batterij. “Kwaliteit, vakkennis en persoonlijke service. Dat is echt onze kracht.”

Van Gurp Juweliers
Grote Markt 27, 4811 XL Breda
076 737 0244
info@vangurpjuweliers.nl
www.vangurpjuweliers.nl