Bavel J1 U15
Bavel J1 U15 Foto: BC Bavel

Bavel J1 behaalt eerste winst in U15-klasse

BAVEL - Na 2 weken zonder badmintoncompetitie mochten afgelopen week weer 3 teams van BC Bavel aan de slag. Bavel 2 had een inhaalwedstrijd van de 1e competitieweek. Die kon toen niet doorgaan in verband met vakanties van de tegenstanders.


Voor Bavel 1 en Bavel J1 is de wedstrijd van speelweek 7 naar voren gehaald. Dit omdat we op 20 november geen zaal beschikbaar hebben in verband met de Bonte Avonden van De Baviaonen. 3 BC Bavel teams tegelijk thuis was weer even geleden, maar gaf een ouderwets gezellige sfeer. Voor het oudste jeugdteam van BC Bavel was het wel even schrikken toen er een team met 5 jongens en geen meiden de zaal in kwam. Maar onze meiden stonden hun mannetje en wonnen de ‘dames’-dubbel in 2 sets. De heren hadden een 3e set nodig, maar wisten deze ook te winnen. Na de dubbels konden de singels gespeeld worden. En ook hier wisten de Bavel-meiden de winst binnen te halen tegen de jongens uit Den Bosch. De herenenkels werden eerlijk verdeeld. Hiermee kwam de tussenstand op 5-1 voor Bavel. De laatste 2 wedstrijden die gespeeld werden waren de ‘gemengd’-dubbels. Dit waren spannende wedstrijden waar Bavel uiteindelijk beide wedstrijden wist te winnen, al was er wel een verlenging nodig. Na 8 mooie wedstrijden stond er dus een mooie 7-1 overwinning op papier. Het was een mooie badminton-zondag met spannende en sportieve wedstrijden.

Hieronder de uitslagen van alle 3 de teams.

Uitslagen 30 oktober:

Bavel BC 1-Leerdam 14-4

Bavel BC 2-Rillandia Smashers BC 16-2

Bavel BC J1-BCH J17-1


Vanaf volgende week beginnen de reguliere speelweken weer. Het programma hiervoor staat hieronder. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Sporthal De Huif in Bavel. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken.


Programma 6 november

10.00 BC de Zwaluwen 2-Bavel BC 1
11.15 Bavel BC 2-Bever BC 2
14.00 Bavel BC 3-Gilze BC 4
11.15 Bavel BC J2-BCEhv J4
14.00 Bavel BC J4-Gilze BC J3

Zien we jullie ook in Sporthal De Huif in Bavel?[n]