Jamie Kamkan ging tegen Gemert voorop in de strijd
Jamie Kamkan ging tegen Gemert voorop in de strijd Foto: Marcel Mol

Zondag de derby Baronie - Dongen

BREDA - Net op tijd heeft Baronie afgelopen zondag 13 november het licht gezien.


Na negen competitie nederlagen was Baronie deze middag concurrent Gemert met 3-0 de baas. Een weelde die men lang niet meer had gezien op de Blauwe Kei. Bij de aftrap zag dit er echter niet naar uit. Gemert kreeg binnen vijf minuten de bal enkele keren op een presenteer blaadje in de zestien door een speler van Baronie aangeboden. Gelukkig wist Gemert er niets mee te doen. Toen daarna in de eerste de beste Baronie aanval Noel de Grauw met een wonderschone knal in de kruising van buiten de zestien de Baronnen aan de leiding bracht groeide het geloof dat er deze middag eindelijk eens een positief resultaat kon uit komen. Jens Wirix zorgde voor de 2-0 en Anouar Moukouh maakte de mooiste door in zijn eentje van net over de middellijn de gehele achterhoede van Gemert zijn hielen te laten zien en keurig zelf de eindstand op 3-0 bracht.

Zondag de derby

Een bijzondere wedstrijd altijd als het om een derby gaat, zo zullen Baronie en Dongen graag laten zien wie de beste is in deze west Brabantse derde divisie kraker. Dongen wacht nog steeds op de eerste overwinning terwijl Baronie verder naar boven hoopt te kunnen gaan kijken wat bij winst mogelijk weer een plaats naar boven kan beteken. Omdat er geen betaald voetbal zondag is raden we graag een ieder aan om naar de Blauwe Kei te komen. En natuurlijk als de twaalfde man achter Baronie te gaan staan.

Derde helft

Natuurlijk hoort er bij een derby na afloop een derde helft bij. Zowel Dongen als Baronie hopen er dan ook een gezellig feest van te maken ongeacht het resultaat van de wedstrijd. Niemand minder dan DJ.Marc den Tenter zal daar zeker voor gaan zorgen. Baronie - Dongen, aftrap zondag om 14.00 uur.[n]