Gezellig jeugdtoernooi Bavel
Gezellig jeugdtoernooi Bavel Foto: Bram

Badmintontoernooi in Sporthal de Huif

BAVEL - Afgelopen weekend werden in sporthal de Huif in Bavel de senioren Brabantse Kampioenschappen gespeeld.

Van Badminton Club Bavel speelde Joran en Yasmina mee. Samen zijn zij gedeelde 3e geworden in het gemengddubbel. Ook in de damesdubbel eindigde Yasmina op een mooie gedeelde 3e plaats. In de herendubbel eindigde Joran op een 3e plaats. In de damesenkel haalde Yasmina de finale. Van de tegenstandster die ze zondag in de finale tegenkwam had ze zaterdag in de poulewedstrijd gewonnen. Tijdens de finale lukte dit helaas niet, met een mooie 2e plaats als resultaat. Proficiat met deze resultaten Joran en Yasmina.

Op woensdag 28 december is het de beurt aan de jeugd om hun badmintonkunsten te vertonen tijdens het OBJK. Dit toernooi staat niet alleen open voor de jeugdleden van BC Bavel, maar ook jeugdleden van andere verenigingen en voor iedereen (tot 17 jaar) die een badmintontoernooi wil spelen.

Het gaat die 28 december vooral om spe(e)lplezier. Om dat nog te versterken, krijgen de deelnemers tussen de middag frietjes ??. Dus een hele dag wedstrijden spelen en friet tussendoor, dat klinkt als een mooie vakantiedag.

Doen jullie ook mee? Alle informatie is te vinden op www.bcbavel.nl/objk. Hier vind je ook het digitale inschrijfformulier. Wacht niet langer en schrijf je in!

We hopen natuurlijk op veel deelnemers om er een sportieve en gezellige dag van te maken.