Het trainers duo van Baronie.
Het trainers duo van Baronie. Foto: Marcel Mol

Baronie ontvangt zondag RKVV DEM

BREDA - Langzaam maar zeker ziet het trainersduo Siner/van Galen vooruitgang bij de selectie. Afgelopen zondag wist Baronie uit in Gorinchem bij Unitas een 0-0 gelijkspel binnen te halen tegen de nummer zes uit de derde divisie. Voor de derde maal oprij geen nederlaag voor de Baronnen. 


Na negen nederlagen oprij is dit een mooie opgaande lijn. Een lijn die hopelijk komende zondag kan worden door getrokken. 

De Baronnen ontvangen op sportpark de Blauwe Kei het Beverwijkse RKVV DEM. Een ploeg in de middenmoot.

Afgelopen zondag was het voor het trainersduo puzzelen om aan veertien spelers te komen door ziekte of blessures. Zo moest bijvoorbeeld de doelman van zaterdag 1 Max Winde (vierde klas) aan de bak om Michel van de Butselaar te vervangen. Dit overigens tot grote tevredenheid van de staf. Voor Sander Wirix ziet het mogelijk slechter uit met waarschijnlijk een scheur in de meniscus. 

Voor de Baronnen dus ook te hopen dat de ziekenboeg wat leeg loopt deze week. 

Het is de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop. Want ook op 11 december heeft Baronie een thuiswedstrijd tegen HSC'21 uit Haaksbergen. De eerste return wedstrijd. Baronie won in augustus die wedstrijd uit met 1-2. 


Steun

Baronie rekent zondag weer op de steun van de Bredase voetballiefhebber, afspraak zondag 4 december om 14.00 uur op sportpark de Blauwe Kei.[n]