Spelmoment bij de wedstrijd Baronie-DEM
Spelmoment bij de wedstrijd Baronie-DEM Foto: Marcel Mol

Baronie-HSC'21 wordt de laatste wedstrijd van 2022

BREDA - Onder barre koude weersomstandigheden afgelopen zondag, wist Baronie de volle buit binnen te halen tegen het Beverwijkse DEM. Een opgaande lijn die er nu voor zorgt dat Baronie in de stand zelfs op een veilige plaats terecht is gekomen. 


De Baronnen waren afgelopen zondag heer en meester maar kwamen toch dankzij een sinterklaas cadeau op een 0-1 achterstand. Jammer was de eerste helft dat Baronie vele doelkansen niet wist te verzilveren. Een flitsende start bij het begin van de tweede helft bezorgde baronie de 1-1 door Noel de Grauw die weer eens zijn trap techniek liet bewonderen door een vrijetrap net buiten de zestien binnen te krullen. Daarna pakte Baronie door en dank zij twee maal Yassine Mejres en Moustafa stond er een eindstamnd van 4-1 op het scorebord.     


Baronie-HSC '21

Zondag 11 december staat dan de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Baronie ontvangt thuis HSC'21 uit Haaksbergen. 

Dit was de eerste wedstrijd bij de start van de competitie in augustus. Baronie wist toen in Haaksbergen met 1-2 te winnen. Het team van trainer van Galen en Siner zullen dit ook graag zondag nog een keer willen herhalen om zo mooi de winterstop in de gaan. 

Baronie mist Mark Schuit en ook Sander Wirix, die volgende week aan een scheurtje in zijn meniscus geholpen wordt. Voor de toeschouwers is er zondag in de kantine van Baronie eerst op groot scherm Willem 2-NAC te zien om 12.15 uur, waarna we hopelijk met vele naar de laatste wedstrijd van Baronie in het jaar 2022 kunnen gaan kijken.

Aftrap zondagmiddag om 14.00 uur.