Afbeelding
Foto: The padellers

Influencer Bas Smit opent padelclub met vijf banen in Breda

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De nieuwe padelclub The Paddellers heeft de deuren geopend in Breda. De outdoorlocatie van de populaire sport is gevestigd bij Breepark. The Padellers is opgezet door 4PM Sports en ondernemer en influencer Bas Smit.

De nieuwe padelclub bij Breepark is een outdoorlocatie met vijf banen. De banen in Breda zijn via de website van The Padellers te reserveren via het ‘Pay & Play’ principe. Dit houdt in dat het mogelijk is om zonder een lidmaatschap te padellen. De Padellers heeft de eerste weken alweer achter de rug, maar een officiële opening zal in het voorjaar nog volgen. Dan wordt er een openingstoernooi georganiseerd.

The Padellers is een concept ontstaan vanuit de passie voor de padelsport en opgezet door 4PM Sports en ondernemer Bas Smit. Smit is erg trots op de opening van alweer de tiende locatie: “Het is fantastisch dat we met The Padellers Breda nog een nieuwe outdoor locatie hebben gerealiseerd. Breepark is de ideale locatie voor een padelclub. De openingsweek is al een groot succes en we kijken ernaar uit om in het voorjaar deze locatie officieel te openen met een feestelijk openingstoernooi.’’

De razend populaire sport padel groeit alsmaar door en de opening van deze padelclub in Breda zet de teller voor The Padellers op tien locaties waarvan vier in Brabant. The Padellers zet hiermee de volgende stap in hun doel om deze populaire sport toegankelijk te maken voor een nog groter publiek.