Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Bavelse kerststallenroute levert 1500 euro op voor het goede doel

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BAVEL - Bavel heeft de kerstperiode zondag afgesloten met de kerstboomverbranding en de uitreiking van de opbrengst van de kerststallenroute. Het gekozen goede doel, De Vrienden van de Bavelse Harmonie, ontving een cheque ter waarde van 1500 euro.

De organisatie van de Bavelse kerststallenroute kan terugblikken op een geslaagde 3e editie. Maar liefst 224 huishoudens deden dit jaar mee met de route en plaatsten een kerststal in de voortuin of voor het raam. In totaal werd met het evenement  1500 euro opgehaald voor het goede doel. Dit jaar was dat De Vrienden van de Bavelse Harmonie. Voorzitter Toine van Es nam zondagavond de cheque in ontvangst tijdens de afsluiting van Kerst in Bavel. Tijdens die afsluiting werden ook de Publieksprijzen uitgereikt aan de bewoners wiens kerststal de meeste stemmen had gekregen. 

De afsluiting van Kerst in Bavel vond plaats tijdens de kerstboomverbranding. Om 19.00 uur werd de kerstboomstapel door de brandweer aangestoken. Daarna volgde de loterij, waarbij tientallen kinderen met prijsjes naar huis gingen. 


 Foto: Freek Marcelis