Afbeelding

NAC wint in laatste minuut van de verlenging van FC Eindhoven

Door: Hanneke Marcelis NAC Uitgelicht

BREDA - NAC heeft dinsdagavond in de allerlaatste minuut van de verlenging de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven gewonnen. NAC won de wedstrijd met 2-1, nadat FC Eindhoven in de 90e minuut nog dacht de wedstrijd met 0-1 te gaan winnen.

Het was een knotsgek avondje NAC in Breda. Door twee late goals wist NAC van FC Eindhoven te winnen.

NAC begon de wedstrijd tegen FC Eindhoven niet goed. Al in de eerste minuut opende Brym namens de ploeg uit Eindhoven de score. 90 minuten lang moest NAC jagen op de gelijkmaker. En die kwam er op het allerlaatste moment. Herrmann zorgde voor de verlossing, en schoot NAC in de 91e minuut naar de verlenging.

In die verlenging leek NAC even opnieuw op achterstand te komen, maar die goal werd afgekeurd vanwege hands. NAC leek zich dus te gaan moeten bewijzen bij penalty’s. Maar daar stak Besselink een stokje voor. In het allerlaatste moment van de verlenging schoot hij alsnog de 2-1 binnen, waardoor NAC doorgaat in de strijd om de KNVB beker.