Wagenbouw
Wagenbouw Foto: Bredase Federatie Carnavalsverenigingen

Zorreg Dagge Durbij Bent - Maak carnaval mee

BREDA - Op zaterdag 28 januari van 13.00-16.00 uur organiseren de Bredase Federatie van Carnavalsverenigingen en Nieuwe Veste een creatieve, carnavaleske middag in de Culturele Markthal van Nieuwe Veste. Tijdens Zorreg Dagge Dur Bij Bent is er van alles te beleven voor jong en oud! 

Zo volg je creatieve workshops en bekijk je een prachtige expositie van het Kielegats Carnavals Museum.

Ook nemen wagenbouwers je mee in het verloop van hun ontwerp naar het eindresultaat en kun je zelf aan de slag gaan met jouw optochtidee. 


Workshops voor kinderen en jongeren 

Kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan creatieve workshops. 

De allerjongsten kunnen kleuren of verven. Ook kun je een eigen masker maken dat je meteen met carnaval kan gebruiken. Als je al een carnavalsoutfit hebt, dan kun je deze alvast aantrekken deze middag. Zo zie je meteen of jouw masker er mooi bij past! 

Jongeren zetten hun eerste stappen als cameraman of gaan aan de gang als licht- en geluidsman onder leiding van Baronie TV. Zo is er voor iedereen wat te beleven! 


Muziekworkshop voor muzikanten 

Ben je muzikant? Dan kun je meedoen aan een muziekworkshop. Kijk voor verdere informatie op de facebookpagina van de BFC. Je inschrijven kan via de link.


Makersbase

Bij de Makersbase is er ook van alles te doen! 

Maak bijvoorbeeld buttons voor op je carnavalsoutfit of speel voor Prins Carnaval bij het green screen met je eigen masker. 

Heb je nog andere creatieve ideeën voor jouw unieke carnavalsoutfit of accessoires? Kom naar de Makersbase en ga lekker aan de slag!


Informatie

Zorreg Dagge Durbij Bent heeft een open inloop en de deelname is gratis.

Zorreg Dagge Durbij Bent - Maak carnaval mee! Wanneer: Zaterdag 28 januari; Tijd: 13.00-16.00 uur; Locatie: Nieuwe Veste.[n]

BaronieTV
Kiske & Mieske
ZorregDaggeDurbijBand