Afbeelding
Foto: cc de Blauwe Kei

De Broeketocht trekt weer door de wijken

BREDA - Op zaterdag 18 februari trekt de Broeketocht weer door de wijken Blauwe Kei en Ginneken. De carnavalsverenigingen de Blauwe Kei en SGC ’t Lestogenblik organiseren de bonte carnavalsoptocht voor jong en oud. Dit jaar met een extra feestelijk randje: CC de Blauwe Kei viert haar 11-jarige jubileum. Inschrijven voor de Broeketocht is al mogelijk. 


De start is om 13:11 vanaf gemeenschapshuis Erasmus en volgt de volgende route: Lange Bedde, Noutenhof, Groene woud, Viveslaan, Valkenierslaan, Valkeniersplein, Dillenburgstraat, Ginnekenweg en Ginnekenmarkt. Na afloop van de optocht is om 16:30 de prijsuitreiking in Gemeenschapshuis Erasmus (adres: Erasmus 24). Na de prijsuitreiking kunnen de carnavalsliefhebbers daar tot 22:00 hossen en dansen.

Meedoen kan in één van de categorieën: Groepen & wagens, Individuelen & paren, Kinderen. Inschrijven kan voorafgaand aan het bouwersbal in Gemeenschapshuis Erasmus op vrijdag 17 februari tussen 20:30 en 21:30 óf stuur een mail naar info@ccdeblauwekei.nl.

Niet meelopen maar wel kijken? Ook dat kan natuurlijk! Hoe meer publiek langs de route hoe leuker de optocht wordt voor de deelnemers![n]