Yassin zorgde voor de 2-1.
Yassin zorgde voor de 2-1. Foto: Marcel Mol

Zondag zes punten duel voor Baronie

BREDA - Een onmachtig Baronie moest afgelopen zondag in Den Haag tegen Quick op nieuw met de billen bloot. Werd aan het begin van het seizoen de brigade van Van Galen en Siner op de Blauwe Kei al met 0-4 de oren gewassen, afgelopen zondag was het nog erger.

Halverwege de eerste helft moest een speler van Quick met rood van het veld af maar Baronie werd door 10 spelers van Quick van het kastje naar de muur gestuurd.

Na 6 minuten keek Baronie al tegen een 1-0 achterstand aan toen de hele verdediging stond te slapen.

Daarna volgde snel de 2-0 waarna Baronie via een kopbal van Yassine Meyres wat terug kon doen 2-1. Wie dacht dat Baronie het gat ging dichten kwam bedrogen uit.

Nog voor rust door persoonlijke fouten liepen de Hagenaars uit naar 4-1.

Baronie kon na de 5-1 uit een strafschop de eindstand met 5-3 nog wat dragelijker maken.

Zondag 12 februari: Baronie - UDI'19 aanvang 14.00 uur

Programma

Zondag wacht voor Baronie de cruciale thuiswedstrijd tegen rode lantarenpaal dragen UDI'19 naar Breda komt.

Om ruim afstand van de laatste plaats te kunnen nemen is winst de enige opdracht die zondag telt op de Blauwe Kei.

Steun Baronie en kom zondag naar de kraker Baronie - UDI'19. Aftrap 14.00 uur op de Blauwe Kei.[n]