Voorbeeld van een nog te realiseren moderne versie van zijn ontwerp voor een houten havenkraan uit 2007. De Nieuwe Mark vraagt erom !
Voorbeeld van een nog te realiseren moderne versie van zijn ontwerp voor een houten havenkraan uit 2007. De Nieuwe Mark vraagt erom ! Foto: Tekening Paul Hermans ©

Fotoalbum van beeldend kunstenaar Paul Hermans

Er is nu de mogelijkheid voor belangstellenden om het recentelijk verschenen fotoalbum te bestellen van de Bredanaar en beeldend kunstenaar Paul Hermans.


In dit zeer uitgebreide overzicht van zijn kunstwerken komen schilderijen, sculpturen en gedichten prachtig tot uiting. De verzameling van werken is chronologisch opgebouwd en loopt vanaf zijn vroegste jeugd tot heden. Het album heeft de afmeting van 30 x 30 cm. en heeft 120 glossy pagina's met 652 unieke fotografische beelden. Het fotoboek is (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) te koop tegen de kostprijs van 125 Euro per stuk. Geïnteresseerden kunnen bij hem de bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar: info@paulhermans.com met als onderwerp: fotoboek. 


Meer werk van Paul is te vinden op: www.PaulHermans.com. (Het boek is tevens te vinden op de openingspagina)[n]