Vrouwen van NU afdeling Bavel bestaat 95 jaar

BAVEL - Het nieuwe seizoen bij de Vrouwen van Nu in Bavel is weer begonnen: Het wordt een bijzonder jaar, want Vrouwen van Nu – Bavel bestaat 95 jaar.


In de Algemene Leden Vergadering van de Vrouwen van Nu, afdeling Bavel op 3 maart jl. werd een nieuw bestuur gekozen en werd afscheid genomen van 3 bestuursleden. De ALV stond in het teken van vergaderen, informeren over ons nieuwe programma en speciale aandacht voor de vertrekkende bestuursleden met een PowerPoint van vele foto’s en een op de dames afgestemd lied om hen te bedanken voor jun jarenlange inzet. Tevens werd het programma voor het eerste halfjaar 2023 besproken. Over dit programma waren de leden al medio februari geïnformeerd middels het verenigingsblad Echo (nr.67).

In de afgelopen maanden waren er nog activiteiten vanuit het najaar programma 2022 (les Chi Kuhn, winterwandeling, Blind Walls Wandeling en workshop Active Painting). Veel leden hebben hiervan weer genoten.  In het nieuwe programma zijn opgenomen een Lentewandeling, Paasbloemstuk maken, lezing Cybercrime, bezoek aan een bijenboerderij, lunch bij Sibelicious, huifkartocht vanuit Wilgenweide, bezoek aan het Maczekmemorial, Midzomeravondwandeling en de seizoensafsluiting. Kortom zeker voor alle leden voldoende keuze. Zoveel mogelijk activiteiten worden per fiets ondernomen, tot genoegen van onze leden. En, zeker zo belangrijk: doorlopende activiteiten zijn het maandelijks opschonen van Bavel en het samen genieten van een mooie film bij Kinepolis. Een geheel nieuwe activiteit geïnitieerd door Vrouwen van Nu – Bavel is een Social Sofa, waaraan ook veel leden graag mee werken.[n]