Verlies voor Terda 1 tegen Voltreffers

BREDA - Afgelopen weekend speelde Terda 1 een uitwedstrijd tegen Voltreffers uit Oosterhout. Helaas werd er, na een spannende wedstrijd, met 18-16 verloren. Terda 2 speelde eveneens in Oosterhout tegen Voltreffers 2. Ze behaalden een knappe 17-7 overwinning. 


Terda 3 mocht naar Roosendaal voor de wedstrijd tegen jeugdig Keep Fit. 

Met een 8-8 gelijkspel namen ze 1 puntje mee naar Breda. De E-jeugd mocht naar Oud Gastel voor een wedstrijd tegen Juliana E2. Deze tegenstander bleek een maatje te groot en werd er met 20-9 verloren. Toch konden ze nog juichen door de strafworpen met 6-5 te winnen. 


Super Saturday

Zaterdag is het super Saturday en spelen alle Teams thuis in Prinsenbeek in de Drie Linden. Programma 18 maart: Terda E1-Scheldevogels E1, 9.30 uur; Terda 3-Oranje Zwart/De Hoekse 3 10.30 uur; Terda 1-Oranje Zwart/ De Hoekse 1 11.45 uur; Terda 2-Stip 1 12.55 uur.


Ook geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je wel een keer mee komen trainen? Dat kan in onze trainingsruimte Funzone aan de sportboulevard aan de
Terheijdenseweg. Zowel op de dinsdag als de donderdagavond kun je ons daar vinden. Speciaal voor herintreders, zij-instromers als 55-plussers is er dinsdagavond vanaf 19.30 uur ruimte om kennis te maken. Neem je zaalschoenen en rokje/broek mee. Je kunt vrijblijvend 4 x meetrainen om te zien hoe het je bevalt.


Meer info?

Kijk ook eens op www.kc-terda.com of mail je vragen naar info@kc-terda.com.[n]