De modeshow in 2021 was een groot succes.
De modeshow in 2021 was een groot succes. Foto: Rode Kruis Midden- en West Brabant

Red Cross Shop organiseert grootse modeshow op 1 april

BREDA - Op zaterdag 1 april Organiseert de Red Cross Shop in Breda een grootse modeshow. De Red Cross Shop is onderdeel van het Rode Kruis district Midden- en West-Brabant en is gespecialiseerd in topkwaliteit tweedehands kleding voor mannen en vrouwen.

Alle kleding wordt zorgvuldig gesorteerd, gewassen en gestreken en alle opbrengsten komen ten goede aan projecten in de regio. Enkele voorbeelden daarvan zijn EHBO-lessen, voedselhulp en educatie over humanitair oorlogsrecht. De winkel wordt gerund door 10 enthousiaste vrijwilligers.

Voorjaarscollectie
Op zaterdag 1 april showen diverse modellen kleding uit de voorjaarscollectie. Ook de vrijwilligers gaan gekleed in kleding van de winkel. Hiermee willen we laten zien dat tweedehandskleding hip is, bijdraagt aan een beter milieu, het goede doel steunt en een goed gevoel oplevert. En mensen kunnen ervaren dat tweedehandskleding zeer voordelig en vooral leuk is. Naast kleding showen we ook schoenen, accessoires en tassen. Zeker nu de inflatie hoog blijft en steeds meer mensen moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen is een bezoek aan de Red Cross Shop zeer de moeite waard. De modeshows staan gepland om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur waardoor er volop ruimte en gelegenheid is een kijkje te komen nemen én te shoppen. Vanzelfsprekend is er koffie en thee met wat lekkers en gezellige muziek. De winkel is te vinden op het adres Spinveld 47 te Breda. Openingstijden van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thea Fillekes, medewerker communicatie 06-23928137.[n]